Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.
* Ярослав Логвіненко. Потрібна допомога на ліки для печінки.
* Ішемічний інсульт…ну хіба мало всього…
* Просим помочь подарить им Праздник! К сбору - 60..65 тысяч гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> Мусій Аліна – Потрібен дорого вартісний препарат «Адцетріс». Необхідно 126 тис. 180 грн.
Новости >> г. Киев >> Мусій Аліна – Потрібен дорого вартісний препарат «Адцетріс». Необхідно 126 тис. 180 грн.
  
 

Мусій Аліна – Потрібен дорого вартісний препарат «Адцетріс». Необхідно 126 тис. 180 грн.

 

 

Здавалось би ще зовсім дитина, але коли спілкуєшся з цією дівчиною, розумієш, що це вже дуже доросла психологічно сформована особистість! До нас звернулась ця чудова леді, яка вже чотири роки бореться за своє здорове життя! З 15 років, Аліна намагається витримати всі обставини долі, і без Вашої посильної допомоги, дівчинці не перемогти хворобу!!!

Пряма мова від Алінки:-

«Я Мусій Аліна, мені 19 років, у мене Лімфогранулематоз, варіант нодулярний склероз, IV В стадія. Перші симптоми хвороби з'явились в грудні 2013р, потім в січні 2014р. побачили збільшені вузли в області ключиці. На основі проведення біопсії поставили діагноз, і призначили лікування 8 блоків хімієтерапії і 15 сеансів променевої терапії. Лікування проходила по місцю проживання в Хмельницькій дитячій обласні лікарні в гематологічному відділені. Лікування розпочали 24 січня 2014 р. по 29 жовтня 2014. Через п’ять місяців приїхали в Київ зробили ПЕТ, який показав, що хвороба залишилася.
Лікуючий лікар запропунував зробити КТ через пару місяців, щоб подивитися результат лікування в динаміці. 20 серпня 2015р. КТ- діагностика показала що лімфовузол збільшений і хвороба не відступає. Зробили біопсію в другі частині . По результатам біопсії було прийнято рішення про консультацію в лікарні Охматдит в відділені ТКМ ( трансплантації кісткового мозку) . На консультації було прийнято рішення 3 блоки високодозової хімієтерапії і необхідність аутотрансплантація кісткового мозку, де донором була собі я. 14 вересня 2015р. ми були госпіталізовані у відділення і проходили блоки хіміїтерапії до грудня 2015р.

25 грудня 2015р. Мені зробили аутотрансплантацію кісткового мозку і 3 березня 2016 р. нас виписали додому. Радості не було меж. Поверталися додому з повною впевненістю, що все позаду…. Коли приїхали 2 червня на планове обстеження, ПЕТ показало, що є проблеми з лімфовузолом, навіть уявити не могли, що прийдеться починати лікування все з початку.

До лікування я навчалася в Київському торговельному-економічному технікумі і ходила в вечірню школу, планувала отримати атестат, будувала плани на майбутнє. Дев’ять місяців важкого лікування, заставили повернутися додому в ( Хмельницьку об. Кам’янець -Подільський район с. Гута-Чугорська) і екстерно закінчувати 11 класів по місцю проживання. Після лікування ми Всі були впевнені що страшна хвороба відступила назавжди, і я повернулася до звичайного життя підлітка. Склавши успішно ЗНО, я вирішила вступити в Кам’янець –Подільський державний педагогічний університет, і от я студентка 1-го курсу економічного факультету. Але замість пар, прослуховування лекцій, веселого студентського життя, я змушена знову вести боротьбу з хворобою.
Після проведення другої, аллогеної. трансплантації кісткового мозку від HLA- совмісного сімейного донора(рідний батько) було проведено ПЕД-КТ де обстеження показало,хвороба прогресує.

З 31.01.17 було розпочато новий етап лікування,променеву терапію на ділянки пухлини. По результатам обстеженням КТ було призначено II курс променевої терапії.
Наступним етапом лікування мені за рішенням лікарів потрібний препарат Брентуксімаб ведотін він же «Адцетріс», який відсутній у віділенні, і його немає в державних закупівлях, для лікування пацієнтів з онкологічним захворюванням.
На разі на 1 проведення терапії потрібно 3 флакона. Коштує препарат 126 тис. 180 грн, і в моєї сім'ї нажаль немає таких коштів…. А я дуже хочу жити, нормальним повноцінним життям, і готова боротися до останнього!!! Прошу підтримати мене, і залучитись до спасіння мого життя!!!!»

Загальна кількість введень Адцетріса потрібна за словами лікарів від 6 до 8. Сім'я Аліни не спроможна самостійно забезпечити кошти майже на перше введення, тому зараз шанс Аліни на одуження залежить тільки від того, чи допоможуть дівчинці небайдужі чужі люди своїми пожертвами.

Контактні дані
МБФ "Подих Життя" (офіс, час роботы с 10:00 до 17:00) - (044) 562-47-42 и (068) 870-72-14

Карта для допомоги Аліні Мусій 5169 3324 0168 5758

 
21.03.17 14:01 by Lyu


Все категории :: Последние новости