Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* До закрытия долга остаётся 18000 гривен, и… 5 часов!
* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…
* Кириченко Влад. Контрольна перевірка перед лікуванням.
* Єгор Скалозуб - потрібна допомога
* Степан Щербина. 18 500 - щоб продовжити лікування!

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> Будьмо знайомі з новим хлопчиком, який дуже потребує на Вашу увагу!
Новости >> г. Киев >> Будьмо знайомі з новим хлопчиком, який дуже потребує на Вашу увагу!
  
 

Будьмо знайомі з новим хлопчиком, який дуже потребує на Вашу увагу!

 

 

Романюк Юрасик

Дата народження: 22.01.2003 року – 16 років
Місце проживання: Закарпаття, Тячівський район, с. Нижнє – Апша
Діагноз: остеосаркома правого стегна


 

Історія цього хлопчика довела нас до сліз. Плакала мама, розказуючи нам про те, через які митарства прийшлось пройти її синочку та через які випробування довелося їм пройти аж доти, доки вони не потрапили до КМКОЦ. Розказуючи про те, що переніс її синочок (слухаючи її розповідь) – плакали і ми. Розказуємо про те, що ми почули від мами.

В жовтні, 2018 року, катаючись на веломашині (велосипеді) – хлопчик упав та отримав забій  коліна правої ноги. Біль з часом пройшов – але з часом – нагадав про себе.

12.01.2019 року, Юрасик відчув гострий біль у місті забою та побачив те, що коліно почало набрякати. Горем є цей «інтернет» для дітей! Дитина  «залізла до нього» та вичитала інформацію про усі симптоми які його хвилювали. Хлопчик вичитав те, що при таких «явищах» він може отримати онкологічне захворювання.

Три ( 3 ) дні та три ночі дитина не розказувала батькам про свої відчуття та переживання, а тихо плакала, так як боялась потурбувати спокій мами, яка тільки почала відходити від проведеного оперативного втручання.

Відколи біль в нозі став нестерпним, Юра сказав мамі про те – що відбувається з ним. Мама почала дзвонити по всім лікарням, але на той час у їх «маленькій державі»  -було свято. Тільки через  4 дні вони потрапили до районної лікарні в якій Юрочці було зроблено рентген. Лікарі районної лікарні нічого не зрозуміли і направили хлопчика до Мукачівської обласної дитячої лікарні – до травматолога. Травматолог дав направлення на проходження МРТ обстеження. По висновку лікарів, які проводили це обстеження, було поставлено діагноз – Саркома Юінга, та  відправлено Юрасика  до дитячого онколога. Той дав направлення до НІР. І тут розпочалась уся трагедія страждань та хвилювань мами та її синочка.

В НІР дитині було зроблено біопсію. Висновок – остеосаркома. Лікуючим лікарем було рекомендовано лікування – проведення  лікування  6 доопераційними блоками ПХТ.

Три (3) курси лікування блоками ПХТ – Юрочка пройшов у НІР. Задля отримання 4 блоку ПХТ – його було відправлено, за місцем проживання. В Мукачівській обласній дитячій лікарні, Юрасик пройшов 4 блок поліхіміотерапії, але що робити надалі…? Вони знову приїхали до НІРу. Здали всі аналізи, пройшли МРТ та КТ обстеження. По висновку цих обстежень, на консиліумі, було прийнято остаточне рішення про ампутацію правої ноги Юрочки – до тазової області, що означає – повністю.

Мама підходила до кожного із лікарів та намагалась з’ясувати ситуацію яка відбувається з її синочком, але кожен із них давав відповідь, що виходу немає і необхідно ампутувати ногу.

Юрасик, ще не знав про висновок лікарів( мама не розказувала йому), але його покликав до себе лікуючий лікар, мотивуючи це тим, що мама не розуміє про те, яке лікування очікує на нього.

Дізнавшись про те, що йому буде ампутовано ногу – Юрасик не то що плакав – він ридав навзрид…

Мама не бачила його плачу та страждань, так як він береже матусю від них. Мамуся, його найулюбленіша матуся,на сьогодні,проходить реабілітацію після операції.

Закінчилось усе тим що мама, через знайомих, дізналась про те що в КМКОЦ  є  Дитяче відділення, в якому проводять лікування дітей, які мають таке само захворювання як і її синочок.

Приїхавши на консультацію до закладу, Юрочка, сказав мамі що буде продовжувати лікування тільки тут і будь – що буде. Сказано ці слова було з оптимізмом, так як побачивши очі молодшого медичного персоналу, які є першими – хто зустрічає новоприбульців – сяяли добром та доброзичливістю. Дякуємо їм за це!

Але ж хлопчинка не завжди був хворим, як натепер… Він дуже любив свою веломашину(велосипед) на якій здійснював переїзди від одного села до другого (до бабусі та дідуся). Він закінчив 9 класів, отримавши освіту загального навчання у сільській школі. Він мав пошану у колективі свого класу та приймав активну участь у справах своєї школи. Він фотографував усіх своїх однокласників та дарував їм їх фотокартки.

Юрочка має мрію – купити собі хороший професійний цифровий фотоапарат, який буде уловлювати  життя людей, які мають посмішки. Ми маємо посмішки,коли йдемо по вулицях міста,стурбовані проблемами які необхідно вирішити?

«Спіймати погляд щасливої Людини – це успіх для кожного із фотографів»,- так сказав Юра.

«Я буду ловити та знімати на фото – тільки щасливі усмішки Людей»,- якщо у мене буде такий професійний цифровий фотоапарат. Юрасик ходив з батьком на сезонні заробітки. Працюючи різноробочим наймитом  він мав мрію –  скласти гроші та купити собі такий фотоапарат.

Юра – виходець із простої сільської родини, яка виживає за рахунок тяжкої та важкої праці, вирощуючи овочі на своєму городі. Вони «пашуть» з ранньої весни до пізньої осені – щоб на зиму було що їм їсти і «протягнути»  з тим, що виростили – до нового урожаю. І так усе життя – від урожаю – до урожаю. Так звідки цій родині взяти такі  кошти на таке дороговартісне лікування їх синочка?

Якщо Ви не допоможете, то дитиночка просто погибне. Змилуйтесь, дивлячись на участь цього хлопчика. Він є хорошою та добропорядною людиною, але без Вашої допомоги дитина може просто втратити шанс до здорового життя. Подальша доля цієї дитини знаходиться у Ваших доброзичливих руках.

Для проходження  5 курсу лікування блоком ПХТ, Юрасику потрібно закупити такі необхідні для нього ліки, як:

– Холоксан- 24 г – 19 680 грн.;

– Уромітексан-25,6 г – 5 719 грн.;

– Розхідники – 2 000 грн.

Загальна сума до збору становить суму у – 27 399 грн.

Дякуємо,за співучасть та допомогу усім тим Людям які мають іскру у серці, завдяки якій розпалюється вогнище співчуття до горя «чужих» їм дітей.

Дякуємо!

Адже, кожна дитина народжується щоб Жити!

Вона не винна у тому, що її спіткала хвороба!

Дякуємо Вам за те, що Ви завжди поруч з ними!

Дякуємо Вам за те, що Ви у них Є!

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЕГРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Романюка Юри

 Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду – 5169 3305 0885 0036 (на лікування Романюка Юри)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:
р/р 26008284600700
код ЕГРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк г.Киев
МФО 351005

(на лікування Романюка Юри)

Для переведення коштів із-за кордону:

Реквізити на валюту

Ткаченко Людмила Миколаївна
Координатор адресної допомоги
тел.  +380 (63) 713 51 10

З надією і вірою, команда БФ «Педіатри проти раку»

Телефон для довідок: 063 64 12345

Будьте з нами в мережі Facebook 
 

 

 
25.04.19 15:08 by admin


Все категории :: Последние новости