Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> У Музеї сучасного мистецтва України відбудеться аукціон дитячих малюнків
Новости >> г. Киев >> У Музеї сучасного мистецтва України відбудеться аукціон дитячих малюнків
  
 

У Музеї сучасного мистецтва України відбудеться аукціон дитячих малюнків

 
2 грудня в Музеї сучасного мистецтва України (м. Київ, вул. Глибочицька,17) розпочнеться благодійна акція під назвою «Життя разом» до Дня Святого Миколая, фіналом якої стане Благодійний Аукціон , який відбудеться в Музеї 9 грудня о 19.00.

Кошти, виручені від проведення аукціону, буде спрямовано на закупівлю реагентів для проведення досліджень з діагностики лейкозів та підбору донорів кісткового мозку у Центрі дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку НДСЛ «Охматдит».


Предметом аукціонних торгів стануть 22 малюнки маленьких та юних пацієнтів, що проходять лікування в онкогематологічному відділенні Охматдит (Київ, вул. Шолуденка,10), які діти створили за допомогою співробітників музею.

Зібрати за допомогою аукціону двісті п’ятдесят тисяч гривень на реактиви для Референс-Лабораторії Центру, яка проводить діагностику для усіх онкозахворюваних дітей в Україні – саме таку мету ставлять працівники Музею як організатори акції.

Кошти необхідні маленьким пацієнтам центру онкогематології, їх лікарям, для того щоби придбати реагенти для досліджень з поточної діагностики, підбору донорів кісткового мозку, без яких лікування цих хворих – неможливе. Через хронічну нестачу бюджетного фінансування, Центру постійно необхідна благодійна допомога.

Організатори благодійного аукціону звертаються до усіх соціально-відповідальних компаній, небайдужих підприємців, політиків, службовців і запрошують взяти участь в аукціоні. Cтартова ціна дитячих малюнків встановлена у 200 грн, один крок становить 100 грн.

Ми не збираємося робити з цієї події гучну розважальну акцію чи гламурне дійство. Ми не акцентуємо на присутності зірок, які би могли привернути увагу та сприяти приходу небідних в країні людей. Ми розраховуємо на добру волю тих небайдужих, які просто прийдуть і допоможуть. Благодійність – це те, що робиться тихо”, - говорить науковий співробітник музею Мар’яна Мусій.

До проведення аукціону виставка дитячих малюнків розташована у бібліотечній залі на першому поверсі Музею. Там же буде встановлено й скриньку для благодійних внесків, які можуть зробити усі відвідувачі музею.

Кошеня, янголя та герої мультиплікаційних фільмів – те, що здебільшого зображено на малюнках. Творили діти їз задоволенням, але заради єдиної мети – привернути до себе увагу. Наймолодший художник Владислав, якому трохи більше року, мріє про іграшку-машинку, а 17-річний Віталій – про аудіокнигу. “Вони вже звикли до того, що за життя треба боротися, а свято й подарунки заслужити, – з такою суворою правдою ми зустрілися, коли завітали у відділення. Побажання до Миколая у дітей різні, у залежності від їх віку та потреб, але дуже зрозумілі та прості - іграшки, книги, конструктори, диски, набори для малювання, аудіокниги”, – розповіла Мар’яна Мусій. – Але крім свята, на яке діти очікують вже в грудні, у них є дуже нагальні потреби у дорогих ліках, медичних та лабораторних препаратах, які можуть подарувати їм свято ЖИТТЯ”.

Партнери акції: Всеукраїнський благодійний фонд "Крона" та Опікунська рада Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" МОЗ України.

Заявки до участі в аукціоні проcимо подавати до 8 грудня за тел: +38 097 76 55 092, або e-mail: maryana.musiy@gmail.com. Координатор - Мар’яна Мусій. Представників ЗМІ просимо звертатися до прес-координатора Музею Оксани Ракової, тел.: + 38 050 517 00 77.

Якщо у Вас немає можливості бути присутніми в музеї під час проведення акції, ви можете допомогти дітям дистанційно, перевівши кошти на розрахунковий рахунок Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Крона»:

04070, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 4
р/р 2600515292 у ВАТ Райффайзен Банк Аваль,
МФО 300335,
код 34818334

Довідково.

Музей працює щодня, крім понеділка з 11.00 до 19.00. Довідки за тел./факс: 044 201 49 45, e-mail: info@modern-museum.org.ua. Адреса: вул. Глибочицька, 17, Київ. Їхати: до станції метро «Лук'янівська», трамваями №№ 14, 18, маршрутними таксі №№ 13, 302, 417, 432, 484, 820 до зупинки «Вулиця Соляна».
 

 

 
02.12.10 14:52 by admin


Все категории :: Последние новости