Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ивано-Франковск -> Неймовірна жага одужати Володимира Олійника
Новости >> г. Ивано-Франковск >> Неймовірна жага одужати Володимира Олійника
  
 

Неймовірна жага одужати Володимира Олійника

 

 

Хочемо поділитися з вами новинами про стан здоров'я та процес лікування Володимира Олійника. Боротьба зі страшним діагнозом – ембріональною рабдоміосаркомою продовжується. Позаду вже 5 місяців стаціонарного лікування, прийомів хіміотерапії та реабілітації. Зараз спостерігається постійна позитивна динаміка. Мама хлопчика радіє, а сам Володик дуже хоче  повернутися додому і більше ніколи не хворіти. 

Але, звичайно, були важкі моменти, коли після хімії у хлопчика різко падали показники крові, він втрачав апетит, у нього не було сил навіть рухатися, незважаючи на його сильний характер і надзвичайну активність, Володимирко не міг встати з ліжка. У малого виявили ще й стоматит, який потягнув за собою багато неприємних, болісних процедур і сильну гарячку. Зовсім нещодавно хлопчик перехворів вітрянкою, яку випадково підхопив і яка зайняла ще одну позицію в списку недуг Володимира Олійника. Та всупереч всім хворобам і недугам маленький герой мужньо переносив всі ці випробування і постійно твердив: «Я вже ЗДОРОВИЙ – годі  мені приймати ці лікарства!».

На даний момент стан Володика задовільний, він недавно побував у Києві, на консультації. Лікарі підтвердили позитивну динаміку, зменшення метастаз та пухлинних утворів, навіть відмінили оглядову операцію і променеву терапію, бо кажуть, що організм добре відреагував на хіміотерапію. Це, звичайно, поки що, за станом малюка пильно стежитимуть і далі буде видно. 

Там же, у Києві, щоб розважити дитину від лікарняних буднів, йому влаштували екскурсію в океанаріум, де він отримав море задоволення, побачивши велику акулу, рибу Наполеона і метелика. А ще він побував біля  найголовнішої різдвяної ялинки України, яка також викликала захоплення у хлопчика, красуючись перед ним різнокольоровими вогнями. Нарешті його очі були сповнені радості і виблискували від нових вражень, здається він в Києві навіть забув про ті важкі захворювання, які ходили за ним слідом. 

Після відвідин Києва, який подарував Володику кілька днів щасливого дитинства, вдома на нього чекала зовсім не радісна новина. Ніхто не хотів у це вірити, тим паче і ми, аж поки самі не переконалися у протилежному. Після здачі аналізів у 2-х лабораторіях, у Володьки виявили вірус ГЕПАТИТУ С. Тому після закінчення лікування раку, постане проблема наступного довготривалого і також важкого лікування. Радує тільки одне: з гепатитом можна повноцінно жити і навіть вилікувати, якщо організм сам здолає вірус.

Стимулом для Володика є те, що він після чергового блоку хіміотерапії нарешті зможе повернутися додому. За таких умов він готовий багато їсти, щоб піднялись аналізи, терпіти по 3-5 годин крапельниці, здавати  кров і робити все, щоб свято «повернення додому» наблизилось якомога швидше. 

Удома він поводиться, як повністю здорова дитина – бігає, грається, допомагає по господарству батькам, постійно хоче щось нове вивчити, не забуває про заняття спортом: намагається підтягуватись, віджиматись, качати прес наввипередки з татом, а маму тішить гарним апетитом і слухняністю. Навіть не віриться, що цього маленького хлопчика спіткала така складна хвороба. Але він з нею бореться: хвороба вдарить в один бік – він їй усміхнеться, за інший ущипне – а він її здолає своєю цікавістю до світу. Вона йому надішле багато дрібних недуг, а хлопець нокаутує її нестримним бажанням одужати. 

Дивлячись в його сповнені оптимізму оченята, усі ми віримо в те, що він зможе подолати хвороби і життя зміниться на краще. Ми просимо Бога, щоб Володя повернувся додому, щоб свято перебування у рідних стінах тривало якнайдовше, щоб воно стало його буденністю, а захворювання, яке вже довший час не дає малому мати безтурботне дитинство, відступило. 

Благодійний фонд «Ти-Ангел» щиро дякує всім-всім небайдужим людям, які допомагають хлопчику, ми надіємось на вашу підтримку і надалі. Впевнені, що разом ми зможемо витягти Володика з полону хвороби. 

 

 
20.03.13 21:48 by vitalij


Все категории :: Последние новости