Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.
* Ярослав Логвіненко. Потрібна допомога на ліки для печінки.
* Ішемічний інсульт…ну хіба мало всього…

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ровно -> Наші переможці у Львові!
Новости >> г. Ровно >> Наші переможці у Львові!
  
 

Наші переможці у Львові!

 

Дещо з запізненням розповідаємо вам про дивовижний день 22 квітня 2018 року. Цього дня діти, які лікувались від раку в онкологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні відвідали древнє місто Львів. Взагалі ми їхали на футбол Верес-Карпати, але мами наших переможців запропонували вирушити в дорогу рано-вранці щоб побачити місто. «Екскурсія» - вирішили ми!

Варіантів до кого звернутися в нас не було, всі жителі Здолбунова знають що найцікавіші екскурсії організовує любитель старовини та історії Світлана Ніколіна разом тур фірмою «Хоч куди». Швидко склали графік та маршрут і вирушили в дорогу.

Вже в автобусі пані Світлана розповідала дітям про перші матчі по футболу, які відбулись на території сучасної України, про географію, про історію, про наші звичаї, про величні замки та біографії польських королів, що народились на Галичині.

Львів зустрів нас сонячною погодою, це був один з перших по-справжньому теплих весняних днів. Особливо сонячними та теплими були посмішки наших дітей-переможців та лікарняних клоунів. Не віриться, що колись, рік тому, чи п`ять, чи вісім, чи всього кілька місяців тому ці хлопчики і дівчатка проходили важкі курси хіміотерапії і посміхалися дуже рідко. Завдяки багатьом людям ці діти повернулись до повноцінного життя.

Місто вразило нас своїми древніми вулицями, будинками, соборами та пам`ятниками, вуличними музиками та безліччю усміхнених людей. Чотири години цікавої екскурсії по чотирьом давнім кварталам Львова – руському (українському), польському, єврейському та вірменському - пролетіли як одна мить. Пані Світлана розповідала настільки цікаво, що ми постійно боялись відстати від нашої групи, щоб не пропустити щось важливе. Діти відвідали Каплицю Трьох Святителів та величний Домініканський собор, загадували бажання біля пам'ятника українському художнику самоучці Никифору Дровняку та заглянули на кілька хвилин на площу Ринок. Дорогою до музею «Королівські зали» в кам'яниці Корнякта (пізніше кам'яниця Собеських) діти ще встигли відвідати Фабрику шоколаду, Майстерню пряників та Дім легенд, де живе чарівник Пан Сажотрус, що оберігає львівські легенди. Також дітям дуже сподобалось фотографуватися з акторами-живими скульптурами та в затишному Італійському дворику. Екскурсія в музеї також була дуже цікавою, дітям та батькам розповіли про незабутні сторінки історії Львова. Відвідини музею стали можливі завдяки фінансовій підтримці голови Здолбунівської районної ради Олега Дацюка та власника підприємства «Мізоцькі ковбаси» Олександра Андріюка. Щиро дякуємо вам!

Безмежно дякуємо всім, хто допоміг організувати поїздку наших переможців до Львова. Дякуємо нашим друзям Євгену Донцову, Євгену Ярошу, Вадиму Сторожуку та Тарасу Боборецькому за безліч посмішок, які осяяли старе місто цього весняного дня! Також дякуємо фотографу Сергію Бовкуну! Окрема подяка пані Світлані Ніколіній. Переважна більшість цих дітей пов`язувала поїздку до великого міста з неприємними обстеженнями та сльозами мами. Ви подолали цей страх дальніх поїздок і показали дітям, що чуже місто може бути привітним та цікавим.


( открыть полный фотоальбом )

Мар’яна Рева
БФ «Скарбниця надії»

 
02.07.18 15:33 by Dmitry


Все категории :: Последние новости